Bolas Underwear

Bolas Underwear 

Het belangrijkste kledingstuk is erg ondergewaardeerd. Hoe belangrijk is een goedde onderbroek waarin de kwaliteit goed is en waar niet naar 3 maand gaten in vallen. Geen saaie standaard, maar voor mannen met ballen die durven te zijn wie ze zijn en daar voor staan. Het is een ware zoektocht om de goedde Boxershort te vinden met de juiste comfort voor Het dagelijkse leven. Die ook nog lekker zit na een dag lang hard werken of die na het sporten de juiste comfort bied die je nodig bent. Een Boxershort die je sexy laat voelen en een lust is voor het vrouwelijke oog.

Bolas Underwear

Staat op voor deze mannen. Mannen met smaak. Maar ook voor al onderbroeken met kwaliteit. Duurzaamheid zit in producten die hun waarde behouden. In producten die goed blijven na het vele wassen/sporten/werken.

Bolas Underwear 

Staat voor mannen met Ballen – Mannen met Lef – Mannen die zelfverzekerd zijn en zich sexy durven te voelen. Onze kwaliteit zit hem in het gewicht van de stof 210GR waar in de meeste boxershorts 150GR zijn onderscheid Bolas Underwear zich. Wij zijn nu al 5 jaar bezig en krijgen nog regelmatig te horen dat ze nog draagbaar zijn en niet versleten. Dit is het succes van Bolas. Daarnaast een brede band voor extra comfort.