Menu
0
Free shipping from € 50.00 NL/BE
New Collection Bamboo
Customer service rates us with a 9.5
Voor 15u besteld? Vandaag verzonden!
01Feb2022
Welcome 2022

Welcome 2022

Durch: AlexKommentare: 0

Bolas Underwear 2022

2021 Was een bijzonder jaar voor ons, maar nu richten wij ons vooral op de toekomst, met onze plannen en ambities. Zo kunnen wij alvast verklappen dat de Bamboe-collectie uitgebreid wordt dit jaar. Ook zijn we druk bezig met onze nieuwe collectie van 2022. Deze wordt medio mei gepresenteerd.

Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van 3 basismodellen slips. Deze slips zaten in de basiscollectie en willen wij weer terug laten komen dit jaar. Om de basiscollectie fris en vernieuwend te houden, breiden we deze uit met enkele nieuwe kleuren. Ook zullen er enkele kleuren uit gaan. Bolas heeft in het verleden ook een ‘Essentials-collectie’ gehad. Graag willen wij hier een vervolg aan geven, door dit jaar te gebruiken om deze gave toevoeging op de basiscollectie te realiseren.

Ook hebben we veel aanvragen gehad voor een abonnement op onze boxershorts. Wij zijn druk bezig dit goed uit te denken, omdat we jullie graag tegemoet willen komen. Om dit te realiseren zullen er enkele technische implantaties moeten worden uitgevoerd. Maar we doen ons best om er voor te zorgen dat jullie je favoriete boxershort nooit meer hoeven te missen, door eenvoudig een abonnement te nemen.

Bolas is ook behoorlijk trots op de waardering van maar liefst 9,5 op ons review platform. Dit geeft ons zoveel energie, dat we dit graag met jullie vieren. Als blijk van waardering, geven wij onze vaste klanten een korting van 25% bij de volgende bestelling! Mocht je nog geen review hebben geschreven en wel hebben besteld, dan kun je altijd nog een review schrijven. Bekijk onze nieuwsbrief, daar staat de  kortingscode van deze actie.

 

Mystery Box & Valentijnsdag

Wij vinden dat onderbroeken kopen een feestje moet zijn. Daarom bieden wij, naast onze uitverkoop, in de maanden januari en februari onze Mystery Box aan, tegen een hele scherpe prijs. De boxen zijn dus alleen de eerste 2 maanden van het jaar te krijgen. Zo willen wij de uitverkoop nóg leuker maken. Want, wees eerlijk, jezelf verrassen is ook leuk.

In de Mystery Box zitten boxershorts van de huidige en uitlopende collectie; allemaal verschillend. Dit maakt het des te leuker, omdat het altijd een verrassing is wat je krijgt. Er zijn 2 type Mystery Boxen. Je kunt kiezen uit een box met 3 of 4 boxershorts, altijd voor een vaste, zeer scherpe prijs. En voor de komende Valentijnsdag erg leuk om te geven. Zet jou Valentijn in het zonnetje. Nu heb je al een Mysterybox voor € 34,85.

Kommentare

There are no comments yet, be the first one to comment

Neueste Artikel

01-02-2022
Welcome 2022

Schlagworte

  Schreibe einen Kommentar

  Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

  Abonnieren Sie unseren Newsletter

  Abonnieren

  Benutzerkonto anlegen

  Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.

  Kundenkonto anlegen

  Zuletzt hinzugefügt

  Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

  Gesamt inkl. MwSt:€0,00
  Kostenloser Versand wenn Sie noch €50,00 zusätlich bestellen

  Versandkosten Berechnung

  Keine Versand-Methoden für dieses Land gefunden.